Glenns 2:a kull

Sunstralia A-kull

Glenns 2:a kull

Sedan oktober/november 2019 har det varit planerat att Glenn ska dejta Evallens Chocolate Tiny Tailed Sun a.k.a Sol hos kennel Sunstralia. Kennelns första kull. Under maj månad började Sol löpa och hundarna fick till flera lyckade parningar. Den 6:e augusti 2020 föddes fem stycken valpar, två hanar och tre tikar. Det var varit så roligt att följa dem via sociala medier då uppfödaren Emma har varit flitig att uppdatera om dem. Jag var också och hälsade på dem när de var runt 7 veckor gamla. Det var fem helt underbara valpar som jag fick träffa. 

De har nu alla flytta till sina nya hem och det verkar gå bra för dem alla. En av valparna har hamnat här i Halmstad, vilket är extra kul för mig. Det ska nu bli väldigt kul att följa dem och se vad det blir av dessa små solstrålar. Jag vet att alla kommer tränas flitigt i olika hundsporter, så jag ser fram emot att se dem på tävlingsbanorna sedan. cool

Du kan läsa mer om kullen här och hos kennel Sunstralia

boggas.se

Boggas.se är en privat sida som handlar om Sofia Olsson och hennes hundar. Sajten funnits på nätet sedan 2003. Idag fungerar sajten som ett informationsforum för de hundar Sofia har och har haft. I första hand handlar det mest om hundrasen Australian kelpie.

Socialt

Häng med Sofia via sociala medier, eller ta kontakt via mail.


All rights reserved. Boggas © 2020