Om

Boggas heter den gård jag växte upp på strax utanför Varberg. När familjens schäfertik fick sina andra kull valpar var det en valp som stack ut. Han blev min favorit och han blev kvar i familjen. Denna lilla schäfervalp fick namnet efter gården, Boggas.

Med Boggas tog jag de första stapplande stegen in i hundvärlden. Steg som kom att fortsätta allt säkrare och ivrigare. Nu har det gått 25 år sedan Boggas föddes och jag är lika hundbiten nu som då. Mitt fokus har alltid varit att tävla med mina hundar. Och jag har tävlat. Mängder. I agility, lydnad, bruks (spår), rallylydnad, viltspår och utställning. Jag tycker det är roligt att tävla och förtjusas av utmaningarna som just träningen bakom tävling ger. 

Jag drivs att lära mig och utvecklas och har gått flertalet kurser, föreläsningar och utbildningar genom åren. Min filosofi är att bygga en trygg och harmonisk relation mellan mig och min hund genom moderna och positiva träningsmetoder. 

När jag skapade min första webbsida 2003 var det självklart att den skulle heta Boggas - efter min första egna hund!


Utbildningar

 • Pågående

  Tävlingsledare i Bruks - SBK, Halland

 • 2020

  Hundinstruktör - 1-årig utbildning via Hundens Hus, Göteborg

 • 2020

  Tävlingssekreterare i Nose Work - SNWK, Distansutbildning

 • 2016

  Hundens Beteende - SKK, Distansutbildning

 • 2015

  Nosework-instruktör - SNWK, Göteborg

 • 2013

  Informatik - 3-årig utbildning via Högskolan i Halmstad

 • 2009

  Mentalfigurant inom MH/MT - SBK, Varberg

Boggas

Webbsidan handlar om australian kelpien Skovfarmen's Brown Nooroo NoName "Glenn". Han är främst en familjehund som tävlas aktivt i nose work, bruks (spår) och lydnad. Glenn är även använd i avel som finns att läsa om på dessa sidor.

Sociala medier


All rights Reserved. Boggas.se © 2020